Sport i Larvik

larvikLarvik er en koselig liten by ved inngangen til Oslofjorden. Med sin idylliske beliggenhet er Larvik et populært sted å bedrive utendørs sport. Her kan man gå lange turer i skogen og stå på ski langs uendelige skistier. Rally er veldig populært her, selv om en fatal ulykke stoppet aktiviteten i noen år.

Flotte veier som sniker seg igjennom det grønne landskapet er som skapt for Petter Solberg og hans fans. Larvik skjærgård er et av Norges mest populære steder om sommeren. Hit kan man komme med båten sin og begi seg på flere båtkonkurranser som går av stabelen i de varmere månedene i året. Larvik, som så mange adre steder i Norge, puster sport. Sport er en del av hverdagen. Selv om Larvik Fotballklubb ikke er særlig kjent i landet, er det en annen sport som blir begudet i den lille byen.

Håndball er en del av Larviks historie. Larvik Håndballklubb har stabilisert seg på toppen av den norske ligaen. Kristine Duvholt stammer fra Larvik og gjorde byen til det håndballgale stedet det er i dag. Med nesten tre hundre kamper for landslaget vil hun for evig bli husket som en av de største håndballstjernene i Norge.