Ekte fotballsupporter

Når du virkelig liker å følge med på oppturer og nedturer til et fotballag og du heier på dette fotballaget uansett hvor dårlig eller bra de gjør det, da er det kanskje på tide å bli med i en supporterklubb? Der er alltid plass til flere i en supporterklubb.

Så hva gjør supporterne utenom å ha på seg like skjerf? Jo, de gjør nettopp det som de kaller seg, de supporter laget sitt. Dette gjør de ved å følge laget både når det spilles på hjemmebane og bortebane. Noen supportere går også så langt at de lager egne sanger som de synger på kampene for å støtte opp under kampen. Det er ikke så mange supportere som roper «ut med dommeren!» lenger, men det er mange som fortsatt roper.

Kan du støtte internasjonale lag som Tottenham selv når du bor i Norge da? Kan du være en supporter selv om du ikke kommer deg på alle hjemmekampene og ikke kan følge med på alle bortekampene? Ja, selvfølgelig!

Tottenham har sin egen supporterklubb og de ønsker alle velkommen – også selv om du ikke kan slite ned et fast sete på tidligere White Hart Lane stadion. Engelske fotballklubber er nemlig vant til oppmerksomheten fra oss på den andre siden av havet og de ønsker også den oppmerksomheten hjertelig velkommen.

Her er det bare å melde seg inn i den internasjonale supportklubben og komme innom så ofte som timeplanen din og budsjettet ditt tillater det. Den internasjonale supporterklubben sørger for at du får de siste nyhetene til klubben og laget ditt først, og at du kan følge godt med fra avstand. Når supporterklubben på hjemmebane reiser til for eksempel Norge, så arrangeres det også arrangementer som du kan delta på. Du kan også bli med på arrangementer i Storbritannia og, selvsagt, fotballkamper.