Underholdning i Larvik

Larvik tilbyr gode underholdningsmuligheter både for fastboende og besøkende. Tilbudene omfatter alt fra kunst og kultur til friluftsliv og sport.

Foldvik Familiepark

Foldvik Familiepark er et sted der både barn og voksne kan kose seg. Parken er på 80 000 kvadratmeter, har 25 000 blomsterplanter, og en avslappet atmosfære. Parken ble egentlig startet som et tilbud til barna, mens foreldrene drev med selvplukk. Parken er tilknyttet Foldvik gård og Gartneri, som har hatt gårdsbutikk siden 1970. Her kan man kjøpe jordbær, blomster og grønnsaker, og kjøpe morsomme suvenirer fra parken.

Gullbring Kulturanlegg AS

Gullbring Kulturanlegg AS ligger i Bø i Telemark, og har et stort utvalg av kulturtilbud gjennom sesongen. Her finner du også et treningssenter, Gullbringbadet, Gullbringhallen, Galleri Stadskleiv og kafé Olsen, i tillegg til Bø kino. Dersom du heller vil se på film hjemme, tilbyr Larvik Film Senter utleie av filmer.

Bølgen Kulturhus

Bølgen Kulturhus har et omfattende program gjennom året. Her kan man oppleve både gode filmer, konserter, kurs og konferanser, teaterforestillinger og mye annet. I tillegg er det et galleri i bygget.

Larvik museum

Larvik museum tilbyr omvisninger og vandringer. I tillegg kan man være med på byvandring for å bli bedre kjent med byen. Sjøfartsmuseet og Bøkeskogen er selvsagt inkludert i vandringen.

Fritzøe Gård Golfbane

Hvis du foretrekker aktiviteter utendørs, er Fritzøe Gård Golfbane et fint alternativ. Dette er en av de fineste golfbanene i Norge. Larvik har også mange idrettsanlegg, og fin natur der man kan gå turer. Bøkeskogen i Larvik var det første offentlige friområdet i landet, som ble gitt i gave til Larvik by i 1884, av godseier Treschow. Bøkeskogen inneholder både vakker natur og kulturminner i form av gravhauger. Bøkekroa er en restaurant i skogen. I tillegg finnes det en friluftsscene i skogen, og mange byfester og markeringer arrangeres i skogen. Gangstiene er godt opparbeidet, slik at området er lett tilgjengelig.