Livet som håndballspiller – når store bryster blir problematisk

Som kvinne kan en ha mange ulike utfordringer, og store bryster kan være en av dem. I noen tilfeller kan store bryster være en belastning som gjør hverdagen litt tyngre. For kvinnelige håndballspillere kan dette bli et problem og brystene kan ofte være litt i veien. Men fortvil ikke, det finnes håp!

Én mulighet er brystreduksjon. For noen kvinner kan også en god sports-BH gjøre susen under sportslige aktiviteter, men for andre er brystreduksjon eneste redning. Et slikt inngrep kan redusere nakke- og ryggsmerter både i hverdagen og under sportslig aktivitet. Ikke la store bryster stoppe deg fra å gjøre det du liker best.

En brystreduksjon kan redde ryggen din
En avlastende brystreduksjon kan gjøres av medisinske eller kosmetiske årsaker. Brystvevet formes slik at brystet blir mindre, fastere og får et naturlig løft. Brystreduksjon er et av de vanligste inngrepene og er derfor ikke noe skummelt. For kvinner med veldig store bryster kan vanlige hverdagslige gjøremål være slitsomme, men det trenger ikke være slik.

Tar du en brystreduksjon reduserer du nakke- og ryggplager, og du får et enklere liv både sportslig og ellers i hverdagen. Kvinner med bryster fra BH-størrelse DD og oppover har ofte kroniske ryggsmerter. Er ikke en spesiallaget BH nok, kan reduksjon være svaret. Etter en avlastende brystreduksjon kan nakke- og ryggsmerter reduseres betraktelig.

Ikke la deg stoppe!
Norske kvinnelige håndballspillere har et klart forsprang foran mannlige håndballspillere i internasjonal sammenheng, og bør derfor ikke la seg stoppe av vond nakke/rygg grunnet feil BH eller for store bryster. En god sports-BH er viktig i en sport som håndball der du løper og hopper mye, og for mange kan nettopp dette være nok.

Innen håndball er Norge helt klart en svært sentral nasjon. Kvinnehåndball er veldig populært i Norge og derfor kan vi ikke la problemer som feil BH eller for store bryster ødelegge gleden for håndballjentene våre. Saken er klar; skaff deg en god og stødig sports-BH og nyt den herlige sporten håndball faktisk er!